ÇEREZ POLİTİKASI

    1. Giriş
      Web sitemiz, https://www.elekon-tr.com (Bundan böyle “site” olarak anılacaktır.) çerezleri ve diğer benzer teknolojileri (Bundan böyle “çerezler” olarak anılacaktır) kullanmaktadır. Çerezler, etkileşimde olduğumuz üçüncü taraflardan da gelebilir. Bu dokümanda size çerez kullanımımız ile ilgili 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve Avrupa Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında detaylı bilgi vereceğiz.
    2. Çerez Nedir?
      Çerez, bu web sitesinin sayfalarıyla birlikte gönderilen ve tarayıcınız tarafından bilgisayarınızın sabit sürücüsünde veya başka bir cihazda saklanan küçük, basit bir dosyadır. Çerez dosyalarını, sitemize bir sonraki girişinizde sizi tanıyabilmek amacıyla kaydediyoruz. Bu bilgi, sitemizde daha kolay yönlendirilmenize ve aradığınız bilgiyi daha kolay bulmanıza yardımcı olmaktadır. Burada saklanan bilgiler bir sonraki ziyaret sırasında sunucularımıza veya ilgili üçüncü tarafların sunucularına iletilebilir.
    3. Açık Rıza
      Web sitemizi ilk kez ziyaret ettiğinizde, gizlilik ve çerezler politikamız hakkında açıklama içeren bir pencere açılır. “Gizlilik ve Çerez Politikası” düğmesini tıkladığınızda, bu metne ulaşabilir, “Kişiselleştir” düğmesinden çerez yönetim paneline ulaşarak çerez kullanımını tarayıcınız üzerinden devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak web sitemizin çalışması için gerekli zorunlu çerezler etkili olmaya devam edecektir. Eğer bunu da istemiyorsanız siteyi ziyareti sonlandırmalısınız.
    4. Çerezler
      • Analitik Çerezler (Kitle Ölçümü):
        Kullanıcılarımız için web sitesi deneyimini optimize etmek için analitik çerezler kullanıyoruz. Bu analitik çerezler ile web sitemizin kullanımı hakkında bilgi ediniyoruz. Analitik çerezler yerleştirmek için açık rızanıza gerek duyuyoruz.
      • Reklam Çerezi: 
        Bu sitede reklam çerezi kullanmıyoruz
    5. Sitemizde Kullanılan Çerezler
      • Google Analytics
        İstatistik için Google Analytics kullanıyoruz. Detaylı Bilgi
    6. Çerezleri Devre Dışı Bırakma
      İnternet tarayıcınızı çerezleri otomatik veya manuel olarak silmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca belirli çerezlerin yerleştirilemeyeceğini de belirtebilirsiniz. Başka bir seçenek, internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek her çerez yerleştirildiğinde bir mesaj almanızı sağlamaktır. Bu seçenekler hakkında daha fazla bilgi için lütfen tarayıcınızın Yardım bölümündeki talimatlara bakın. Tüm çerezler devre dışı bırakılırsa web sitemizin düzgün çalışmayabileceğini lütfen unutmayın.

      Bazı tarayıcılardan çerezlere ilişkin ayarları yapabilmeniz adına bağlantılar aşağıdaki gibidir:

      Adobe Analytics
      https://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

      Google Adwords
      https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=tr

      Google Analytics
      https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

      Google Chrome
      https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=tr

      Internet Explorer
      https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

      MozillaFirefox
      https://support.mozilla.org/tr/kb/cerezler-web-sitelerinin-bilgisayarinizda-depoladi?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

      Opera
      https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

      Safari
      https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/sfri11471/mac

 

      1. Web sitemizi ziyaret eden kişilerin “domain” ve “IP” adresleri otomatik olarak kaydedilmektedir. Bu bilgiler, sitemizin nasıl kullanıldığında daha iyi ve daha verimli olacağını anlamamız için yapılan ölçüm ve analiz işlemlerinde kullanılmakta olup, sizi kişisel olarak tanımlamamaktadır.
      2. Sitemiz üzerinden bayilik, teklif, ürün bilgisi, vb. konularda bilgi talep ettiğinizde sizinle ilgili bazı kişisel bilgilere ihtiyaç duyulur. Bizimle e-posta yoluyla iletişime geçtiğinizde; sizin e-posta adresinize, adınız-soyadınız, telefon numaranız gibi bazı kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyarız. Ya da insan kaynakları birimimize başvuruda bulunabilmeniz için sizinle ilgili eğitim, iş deneyimi, adres vb. gibi kişisel bilgilerinizi isteriz. Kişisel bilgileriniz talep ettiğiniz bilgi ve hizmetin sağlanması için kullanılacaktır.
      3. Elekon Enerji Sistemleri olarak bilgi paylaşımı için vermiş olduğumuz/yönlendirdiğimiz bağlantı ve linkleri takip ettiğinizde sitemizden ayrılmış olursunuz. Elekon Enerji Sistemleri Gizlilik ve Çerez Politikası, Elekon’dan bağımsız başka web sitelerine vereceğiniz kişisel bilgileri kapsamaz.
      4. elekon-tr.com internet sitesi Kültür Mahallesi Farabi Sokak No: 38/10 Çankaya/Ankara adresinde bulunan Elekon Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ne aittir. Elekon Enerji Sistemleri web sitesinde ürün, hizmet ve çeşitli bilgiler sunulmaktadır. Siteyi ilk ziyaret sırasında açılan “Gizillik ve Çerez Politikası” penceresinde “Kabul Ediyorum” düğmesini tıklayan kullanıcılar, “Gizlilik ve Çerez Politikası” şartlarını kabul etmiş sayılır.
      5. Haklarınız
        Veri Sorumlusu tarafından verilerinizin işlendiği ve Veri Sorumlusunun verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde kişisel verileriniz bakımından aşağıda bulunan haklara sahipsiniz:
        1. Herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
        2. Kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme;
        3. Kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını öğrenme;
        4. Kişisel verilerin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme;
        5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;
        6. Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya Şirket’in söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;
        7. Şirket’ten, yine Şirket tarafından yetkilendirilen ve kişisel verileri işleyen üçüncü kişilerin bu bölüm kapsamındaki haklarınıza saygı duymasını sağlamasını talep etme;
        8. Kişisel verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme
        9. Kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme.
        10. Veri sorumlusuna Başvuru - Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Veri Sorumlusunun fiziki adresine adresine yazılı olarak veya üyeliğinizin teyit edildiği elektronik posta üzerinden elektronik posta adresimize iletebilirsiniz.


Veri Sorumlusu Bilgileri Çerez Aydınlatma Metni ve bu bildirimle ilgili sorularınız ve / veya yorumlarınız için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin:
Veri Sorumlusu Unvan: ELEKON ENERJİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Mersis No          : 0331047825200016
E-posta adresi : info@elekon-tr.com

Kayıtlı Elektronik Posta Adresi:
Fiziki Posta Adresi : Farabi Sok. 38/10 Çankaya/Ankara